Náš příběh.

Vy ještě nevíte, jak vlastně vzniklo Další Místo? 

Tak čtěte dál, protože tento příběh si určitě nemůžete nechat ujít!

Cesta nás zavede až do roku 2009, kdy vznikl Štrúdelník pod vedením maminky Danči, Jany. Jana vždy milovala pečení, vaření a vše co tvořila, vždy připravovala s obrovskou láskou. Jak název napovídá, ze začátku prodávala hlavně štrúdly, které pekla dle rodinných receptur, ale sortiment i růst Štrúdelníku se rychle rozvíjel. Danče to dalo velkou inspiraci a proto se za pár let k mamince přidala a přinesla tím úplně nový náboj, jiskru a modernizaci. 


Její zápal pro podnikání začíná již v tomto období.


Založila svůj první vlastní projekt Koláčky do kornoutku. Pořídila pojízdnou pekárnu pod značkou Štrúdelník, která jezdí celoročně po trzích a různých akcích. Následně vytvořila Další Místo, které funguje od května 2023. Již 2 roky pro vás k tomu všemu organizuje cateringy, dodává občerstvení do kaváren a úspěšně vede Další Místo, které se stalo jednou z nejoblíbenějších kaváren a bister v Nymburce.

Příběh Štrúdelníku a Dalšího Místa je příběhem lásky k pečení, kávě a vytváření nezapomenutelných okamžiků. Základním stavebním kamenem veškerých aktivit je důraz na kvalitu a tradici.


Cílem Danči bylo vytvořit místo, kam se budete rádi vracet, jako se ona ráda vrací do jiných podniků. Skromně musíme říci, že se jí to skvěle daří.


Další Místo se stalo prostředím, kam si chodíte vychutnat výbornou kávu a sladké i slané dobroty. Setkáváte se tu s přáteli a rodinou, užíváte společné okamžiky v příjemném a moderním interiéru. Dokonce se zde potkáváte na obchodních schůzkách, team buildingách a business networkingu. Užíváte si tu společenské akce a chvilky odpočinku a relaxace.


Díky tomu, že se k nám vracíte nám dáváte motivaci vytvářet nové recepty a chod bistra stále vylepšovat a zdokonalovat.


Děkujeme, že k nám chodíte rádi, rozdáváte úsměvy a odcházíte spokojení. Jsme vděční za každého z vás. I vy nám pomáháte vytvářet Další Místo.